Over mij

portretIk ben Karin Reuzel, woonachtig in het mooie Deventer met mijn gezin. Ik creëer interieurs, letterlijk en figuurlijk. Ik ben meubelstylist en geef ik vorm en kleur aan meubelstukken en accessoires. Die meubels verkoop ik, naast Milk Paint, in de Oude Mosterdfabriek in Deventer. Tevens geef ik interieuradvies en vertaal daarbij mijn ideeën naar een mooi en comfortabel interieur voor mijn klanten.

Meubelstyling
Als meubelstylist maak ik gedateerd meubilair weer hip en van deze tijd, waarbij ik gebruik maak van milieuvriendelijke materialen. Zo draag ik samen met mijn klanten bij aan hergebruik en het verlagen van de druk op ons milieu. Ik creëer unieke, artistieke meubelstukken die allemaal een eigen verhaal en een eigen uitstraling hebben, dus hoe dan ook bijzonder.

 

Wat ooit begon met het schilderen van een klein kastje is uitgegroeid tot een professionele bezigheid. In mijn atelier werk ik aan mijn meubilair dat daar tevens te bezichtigen (en uiteraard te kopen) is. Met de ervaring die ik inmiddels heb en de technieken die ik beheers kan ik ieder meubelstuk een eigen look geven.Het resultaat is een doorlopende collectie van unieke meubelstukken en accessoires,vormgegeven naar eigen inzicht, of naar jouw  idee of wens. Alles is bespreekbaar.

Verkoop Milk Paint
Een aantal jaar geleden bestelde ik mijn eerste pakje Milk Paint. Geïnspireerd door de mooie effecten die ik voorbij zag komen op internet ging ik aan de slag en tot mijn grote verrassing was het echt heel makkelijk om mee te werken. Geen stank, snel droog en bovenal: 100% natuurlijk en biologisch afbreekbaar. Ik was verkocht! Steeds meer ging ik deze verf gebruiken en steeds meer werd mijn creativiteit aangewakkerd.
Dat enthousiasme, die passie die ik voor deze verf had ontwikkeld wilde ik ook met anderen delen. Zo heb ik begin 2015 de beslissing gemaakt om retailer te worden. In april de training gevolgd en in mei was ik officieel verkooppunt. De eerste workshops zijn inmiddels gegeven. Het is geweldig om te zien hoe leuk de cursisten het vinden en hoe ook zij geïnspireerd raken door de verf.

Interieurstyling
Met mijn toenemende liefde voor het restylen van meubilair, groeide ook mijn passie voor interieurstyling. Daarbij ontstond het besef dat er heel wat mensen zijn die wel een idee hebben van hoe het huis eruit moet zien, maar toch niet precies weten hoe ze de gewenste sfeer kunnen creëren.

Je omgeving heeft een enorme impact op het gevoel van welbehagen. Je prettig voelen begint bij een comfortabel huis. Ik help mensen dat gevoel van comfort en welbehagen in hun huis te creëren. Dat doe ik met een interieuradvies op maat. Daarbij staan de wensen van de klant centraal.

Ik ben gediplomeerd interieurstyliste en bied hulp aan mensen die in hun woning meer sfeer, stijl of comfort willen, of voor een totale metamorfose gaan. Met mijn kennis over kleur en inrichting en inzicht in verschillende woonstijlen en de laatste trends kan ik helpen om van ieder huis een plek te maken waar je geniet en waar je tot rust komt.