Agenda

 Nieuwe workshops en demo’s Milk Paint & Fusion Mineral Paint

Hieronder vind je een overzicht van de geplande workshops en demonstraties. De activiteiten vinden plaats in mijn atelier in de Geertruitentuin, ruimte 51, Fesevurstraat 9 in Deventer.  Via het inschrijfformulier onderaan deze pagina kun je je opgeven voor een activiteit.

Let op: workshops gaan door bij deelname vanaf 3 personen. Het kan gebeuren dat de workshop verplaatst wordt naar een andere datum.

Wil je met een hele groep komen? Vanaf 6 personen ontvang je groepskorting (indien van toepassing). Heb je zelf een geschikte locatie en wil je daar een workshop organiseren? Ook dat kan. Informeer HIER naar de mogelijkheden.

 

 

 

Dinsdag 10 oktober 19.30-21.00 demo Fusion sjabloneren (gratis)

Tijdens de demonstratie laat ik de veelzijdigheid van Fusion Mineral Paint zien. Dit is een nieuwe verf met ongekend veel mogelijkheden. De verf is oersterk en milieuvriendelijk. Fusion heeft bovendien een zeer uitgebreid assortiment producten waarmee je eindeloos kunt decoreren en variëren, waaronder metallic paints, textuurpoeder, sjablonen, etc.

Dit keer laat ik zien hoe je met Fusion werkt en hoe je met een sjabloon en embossing paste prachtige “verhoogde” patronen kunt maken. Geweldig op de muur of op een meubelstuk.

Lees Verder:

Zo 22 oktober 10.00-17.00 Eigen meubel stylen met Milk Paint

Voor wie? Voor wie de meest uitgebreide workshop met Milk Paint wil volgen en de basis- en geavanceerde technieken wil leren. Voor wie ook meteen resultaat wil en met een eigen zelfgestyled meubel naar huis wil gaan.

Na afloop: Beheers je zowel de basis- als de geavanceerde technieken. Je neemt je eigen meubeltje gepimpt en wel mee terug naar huis, evenals een flinke dosis kennis en vaardigheden die je op elk meubelstuk kunt gaan toepassen.

Lees verder:

Do 26 oktober 19.00-22.00 “pimp your pumpkin” met Fusion

De herfst is begonnen, halloween staat voor de deur, daarom deze te gekke workshop special Pimp your pumpkin met Fusion Mineral Paint! Een pompoen met Halloween is leuk, maar een zelf gestylede pompoen is nog veel leuker! Hoe je dat doet mag je helemaal zelf weten, je kunt gebruik maken van o.a. verf, metallics, sjablonen, decoupagegel…Wees creatief, leef je uit, ik ben er bij om uitleg te geven over de producten en je te helpen waar nodig. Neem een vriend/vriendin mee, ik zorg voor koffie en thee…en natuurlijk zelfgemaakte pompoenmuffins!

Lees verder…

Zondag 12 november 10.00-17.00 Paint Cafe

Tijdens dit splinternieuwe evenement kun je je meubel meenemen naar mijn atelier en het ter plekke restylen. Je kunt gebruik maken van alle aanwezige materialen: verf, kwasten, sjablonen, enz…Je kunt je creativiteit helemaal de vrije loop laten en zo veel technieken toepassen als je wil.

Paint Café heet niet voor niets Paint Café. Op deze dagen wordt het atelier ook een beetje een café, met lekkere koffie en thee en heerlijke huisgemaakte (vegan!) taart, muffins en andere lekkernijen. Kom gezellig met een vriend of vriendin, klets bij, luister naar muziek en leer nieuwe mensen kennen. Een gezellige, ontspannen sfeer waarin je op sociaal en creatief gebied je hart op kunt halen, dat is het idee.

Lees verder:

 

 

Inschrijfformulier workshops en demonstraties

Naam (verplicht)

e-mail (verplicht)

Voor welk evenement geef je je op? (verplicht)

Aantal personen(verplicht)

Eventuele opmerkingen

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren