Betalen en verzenden

Betalen en verzenden

Kan ik een artikel ook eerst bezichtigen voor ik overga tot de aankoop?
Dat is zeker mogelijk. Een (wisselend) deel van de collectie meubelen staat in het atelier in de Geertruidentuin, ruimte 51 in Deventer. Op vrijdag, zaterdag en koopzondag is de fabriek open en kunnen meubels en Milk Paint daar bekeken en gekocht worden. De overige meubelen staan in het atelier. Heb je iets in de webshop gezien en wil je het eerst bekijken? Neem dan contact via info@noshoesstyling.com of 06-52371739. Dan kunnen wij vertellen waar en wanneer het artikel bezichtigd kan worden.

Wat moet ik doen als ik een vraag heb over mijn bestelling?
Heb je een vraag of probleem met je bestelling, neem dan gerust contact op via info@noshoesstyling.com
Ook kun je – tijdens kantooruren- telefonisch contact opnemen via 06-52371739
Hoe wordt mijn bestelling verzonden?
Pakketten worden verzonden via PostNL. Grote bestellingen die qua formaat en/of gewicht afwijken van de standaard voorwaarden die Post NL stelt, kunnen afgehaald worden bij de Geertruidentuin ruimte 51, Fesevurstraat 9 in Deventer.  Neem na het bestellen contact op via info@noshoesstyling.com of 06-52371739 om een afspraak te maken. Het laten verzenden van grote bestellingen is mogelijk. Wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid dan kunt u dat laten weten door ons te mailen: info@noshoesstyling.com of tijdens kantooruren te bellen: 06-52371739. Kosten voor het transport komen voor uw eigen rekening.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
Dat kan. Zowel grote als kleine bestellingen kunnen afgehaald worden Geertruidentuin ruimte 51, Fesevurstraat 9 in Deventer. Openingstijden: iedere donderdag van 10.00 tot 17.00 en op afspraak. U kunt bij het bestelling kiezen voor deze optie door met de muis deze optie aan te vinken. U betaalt dan uiteraard geen verzendkosten.

Wat is de levertermijn?
Wij doen ons best om alle bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. Wij houden hierbij een maximale verwerkingstijd aan van 3 dagen. Wij zijn hierin uiteraard mede afhankelijk van PostNL.

Hoe weet ik wat ik kwijt ben aan verzendkosten?
Wij hanteren voor het verzenden van pakketten binnen Nederland, ongeacht het gewicht, één vast en laag tarief van slechts € 5,50. Let op: dit geldt alleen voor pakketten die als standaard pakketpost via PostNL verzonden kunnen worden. Bestellingen die daarbuiten vallen kunnen worden afgehaald (zie bovenstaande informatie) of eventueel met een transportdienst verzonden worden. De kosten zijn dan afhankelijk van de grootte en het gewicht van het artikel, evenals de afstand waarover het vervoerd moet worden.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
Alle pakketten worden door ons aan het eind van de werkdag online aangemeld bij PostNL. Je ontvangt van ons op dat moment een mail met een Track & Trace code waarmee je je zending kunt volgen. Mocht je bestelling vertraagd zijn, neem dan contact met ons op.

Kan ik ook aangeven wanneer of hoe laat mijn bestelling wordt afgeleverd?
Op het tijdstip van levering hebben wij geen invloed, de pakketdienst van PostNL houdt eigen tijdstippen van bezorging aan. Met de ontvangen Track & Trace code kun je online kijken hoe laat het pakket zal worden bezorgd, zodat je daar rekening mee kunt houden.

Kan ik mijn bestelling ook op een ander adres laten bezorgen?
Ja dat is mogelijk. Je kunt tijdens het afhandelen van je bestelling een ander verzendadres invullen.

Wat moet ik doen als mijn pakket beschadigd is?
We vragen je een beschadiging aan je pakket of aan de inhoud, binnen 48 uur na ontvangst te melden via een e-mail naar info@noshoesstyling.com of telefonisch op 06-52371739 Meer informatie kun je vinden op de pagina Retourneren.

Hoe kan ik betalen?
Je kunt afrekenen met iDEAL, met Paypal of middels een bankoverschrijving. Een bankoverschrijving duur 1 tot 2 dagen langer. Je ontvangt in dat geval een bevestigingsmail met de gegevens die je nodig hebt om het bedrag over te boeken. De bestelling wordt verzonden zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven.

Wat is iDEAL?
Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Wat is Paypal?
PayPal is een online betaalservice waarmee je in vele webwinkels makkelijk, veilig en snel kunt betalen. Je kunt een betaling verrichten zonder dat je bank- of betaalgegevens worden gedeeld met de verkoper. Daarnaast biedt PayPal je aankoopbescherming voor alle betalingen die je met PayPal verricht.

Wat moet ik doen als er iets mis gaat tijdens het afrekenen?
Heb je een vraag of probleem met je bestelling, weet je niet zeker of de betaling is geslaagd? Neem dan gerust contact op via info@noshoesstyling.com
Ook kun je – tijdens kantooruren- telefonisch contact opnemen via 0652371739