Interieurstyling

Interieurstyling
Je huis is veel meer dan een woning. Het is de plek waar je de meeste tijd doorbrengt. Het is waar je eet, slaapt, ontspant, familie bent, geniet, speelt, treurt, bijpraat, jarig bent, feest viert…waar je veiligheid en geborgenheid vindt. Waar je je schoenen uitschopt en ontspant.

Wanneer je je realiseert hoe veel speciale gebeurtenissen er plaats vinden tussen de muren die ons huis vormen, dan voel je meteen hoe belangrijk het is dat het daarbinnen goed voelt. Het interieur speelt een heel belangrijke rol in het gevoel van welbehagen thuis. Maar wat zorgt precies voor een gevoel van welbehagen? Wat zijn de elementen die voor jou bijdragen aan dat woongeluk? Welke stijl past bij jou en wat is jouw persoonlijk kleurenpalet? En hoe maak je de juiste keuzes in het doolhof van meubels en decoratie? Hoe stem je alles op elkaar af?

Een interieur creëren waarbij gevoelsmatig alles klopt is niet makkelijk. Ik kan je daarbij helpen. Bij mij krijg je een professioneel, helder en praktisch uitvoerbaar interieuradvies. Daarbij ben jij het uitgangspunt en is jouw woongeluk het doel. In een advies houd ik dus rekening met al jouw wensen, voorkeuren en behoeftes, evenals je budget.

Er zijn vijf pakketten zodat je kunt kiezen voor een interieuradvies dat bij jouw situatie past. Toch liever een pakket op maat? Ook dat kan.

Klik hier voor de pakketten en tarieven.Gun jezelf ook een huis waarin je kunt ZIJN.

Neem nu contact met me op en maak een afspraak voor een interieuradvies of informeer naar de mogelijkheden.