Pakketten & Tarieven

1  creatief bezoek
Je hebt relatief kleine woonvragen of problemen die om een creatieve oplossing vragen. Je weet bijvoorbeeld niet wat de beste opstelling voor het meubilair is, je zit met een kale, donkere hoek en je weet niet wat je er mee aanmoet, of je wil gewoon wat meer warmte en sfeer in huis. Tijdens een bezoek aan huis en gaan we samen in op je woonvragen. Waar mogelijk krijg je ter plekke advies en oplossingen aangereikt. Kleur, indeling en styling komen tijdens het gesprek aan de orde. Aanvullend ontvang je achteraf een verslag met moodboard en een (visuele) toelichting op de besproken oplossingen.

• bezoek aan huis
• direct advies
• verslag met:
o analyse en visie
o moodboard
o (visuele) toelichting

tarief €140,-

2  kies je stijl
Je weet niet goed welke woonstijl goed bij jou en je woning past. Het is lastig om een sfeervol en samenhangend interieur te krijgen als je niet goed weet welke stijl je eigenlijk het liefst wil neerzetten. Het risico bestaat dat losse, ad hoc beslissingen en aankopen leiden tot een rommelig, onsamenhangend geheel. Dat probleem lossen we samen op door uit te zoeken welke stijl het beste bij je past. Met behulp van plaatjes die jij vooraf verzameld hebt en beeldmateriaal waar ik voor zorg, zoeken we samen naar jouw persoonlijke stijl. Naar aanleiding daarvan ontvang je een uitgebreid verslag met een beschrijving van de door jou gekozen stijl, tips om deze in je huis neer te zetten en voorbeelden van meubilair en accessoires die bij deze stijl passen. Met dit handige naslagwerk kun je zelf aan de slag en maak je in het vervolg weloverwogen keuzes die leiden tot een evenwichtig interieur helemaal in jouw stijl.

• bezoek aan huis
• verslag met:
o analyse en visie
o 3 verschillende moodboards
o suggesties voor meubilair en accessoires

tarief €220,-

3  tijd voor iets anders
Je bent toe aan een andere sfeer in huis. Het mag wat jou betreft wel weer eens helemaal anders, maar je wil eigenlijk niet je gehele inboedel vervangen. Ik laat je zien dat je met behoud van het meubilair je het interieur toch een heel andere uitstraling kan geven. In een kennismakingsgesprek bij jou thuis bekijken we de huidige situatie en proberen samen de wensen helder te krijgen. Ik werk dit vervolgens uit tot een mooi en praktisch verslag, met een moodboard, een kleuren- en materialenplan en een accessoireplan. Als bonus ontvang je een handige shoppinglist, waarmee je een overzicht hebt van de artikelen en waar ze te koop zijn.

• bezoek aan huis
• verslag met:
o analyse en visie
o moodboard,
o kleuren en materialenplan
o accessoireplan
• praktische shoppinglist

tarief €285,-

4  totaalplan
Je bent net verhuisd, je huis is (deels) verbouwd of je woning is gewoon toe aan een totale make-over. Met dit totaalpakket maken we een plan voor het complete interieur, van de vloer tot accessoires en verlichting. In een bezoek aan huis bespreken we samen de wensen en mogelijkheden en met die informatie ga ik voor je aan de slag. Ik maak een totaalplan voor een interieur dat past bij het huis en bij jou (jullie) als bewoner(s). Welke functie krijgt de ruimte, wat is de samenstelling van het huishouden, welke zaken kunnen blijven en welke mogen vervangen worden, wat is het budget, etc, zijn zaken waar ik rekening mee houd. Het resultaat is een plan voor een fijn en functioneel interieur waar alle bewoners zich thuis voelen.

• bezoek aan huis
• verslag met:
o analyse en visie
o moodboard
o plattegrond met meubelplan
o kleuren en materialenplan
o accessoireplan
o verlichtingsplan
• praktische shoppinglist

tarief €365,-

5  kinderkamer
Voor speciale kleine mensjes is dit pakket ontwikkeld. In de meeste huizen verdient de kinderkamer extra aandacht. Dat is ook niet zo gek, want vanaf de geboorte brengen kinderen veel tijd door op kun eigen kamertje. Daarnaast groeit een kind relatief snel uit zijn kamer, letterlijk en figuurlijk! Geen ruimte vraagt zo vaak om aanpassingen als de kinderkamer.

Het is heel belangrijk dat je baby, en later opgroeiend kind, zich er veilig voelt en tot rust kan komen. Dat kan alleen in een fijne omgeving. De kinderkamer moet dus aangenaam, veilig en functioneel zijn, afgestemd op de leeftijd, activiteiten en behoeften van je kind. Ik help je met het in kaart brengen van deze speciale eisen en wensen en ontwerp een baby- of kinderkamer die behalve praktisch en functioneel, ook nog eens heel erg bijzonder is! Als extraatje bedenk ik voor de kinderkamer een origineel idee. Dat kan een praktische oplossing zijn, of een bijzonder decoratief idee. Dit krijg je ook uitgewerkt in het verslag. Daar bovenop ontvang je 15% korting op het No Shoes kindermeubilair.

• bezoek aan huis
• verslag met:
o analyse en visie
o moodboard
o plattegrond met meubelplan
o kleuren en materialenplan
o accessoireplan
o verlichtingsplan
o origineel idee
• praktische shoppinglist
• 15% korting op No Shoes kindermeubilair

tarief €345,-

 

* Weet je niet zeker welk pakket je moet kiezen, of wil je liever een aangepast pakket? Aarzel niet om contact op te nemen, dan bespreken we de mogelijkheden.

** Alle tarieven zijn inclusief BTW en reiskosten binnen 35 km van Deventer. Daarbuiten geldt een toeslag van €0,28 p/km.

*** Tarieven zijn gebaseerd op 1 ruimte.