Retourneren

Voorwaarden voor het retourneren van artikelen

Een verkeerd of beschadigd product
Controleer na ontvangst van het artikel of het juiste artikel is geleverd en of het onbeschadigd is. Mocht dit niet het geval zijn, of is de bestelling niet compleet, meld ons dit dan binnen 48 uur na ontvangst, via een e-mail naar info@noshoesstyling.com of telefonisch op 06-52371739

14 dagen zichttermijn (herroepingsrecht)
Artikelen mogen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van de bestelling.  Een artikel wordt uitsluitend geaccepteerd als het ongebruikt, in de originele en onbeschadigde verpakking wordt teruggestuurd.

Let op: Een geopende verfverpakking kan uitsluitend worden geretourneerd als er sprake is van een fout van onze kant. Dit houdt in dat er sprake is van ondeugdelijke kwaliteit of een sterk afwijkende kleur. Wij adviseren dan ook om bij twijfel over de kleur eerst een proefzakje te bestellen alvorens over te gaan tot het bestellen van verf.

Hoe kun je gebruikmaken van de 14 dagen zichttermijn?

Het artikel dient binnen 14 dagen na ontvangst retour gemeld te worden middels een mail naar info@noshoesstyling.com

De factuur (of een kopie hiervan) en een volledig ingevuld retourformulier moeten worden meegestuurd in de verpakking. Download en print hier het retourformulier. Je bent niet verplicht om het formulier op onze website te gebruiken. Wel ben je verplicht om ons op ondubbelzinnige wijze kenbaar te maken dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. Je kunt bijvoorbeeld het modelformulier gebruiken onderaan deze pagina en dit toevoegen aan de retourzending.

Het artikel dient goed te worden verpakt en verzonden te worden naar het op het retourformulier aangegeven retouradres. Wij adviseren je hiervoor het originele verpakkingsmateriaal of een soortgelijke – deugdelijke-  verpakking te gebruiken.

Het geretourneerde artikel kan uitsluitend worden geaccepteerd als het ongebruikt, in de originele, ongeopende en onbeschadigde verpakking wordt teruggestuurd. Indien een product beschadigd of met gebruikssporen retour komt wordt alleen de restwaarde vergoed.

Artikelen kunnen worden geretourneerd via PostNL of een andere pakketdienst. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat wij niet aansprakelijk zijn voor het beschadigen of zoekraken van de geretourneerde artikelen. Vraag dan ook altijd om een Track & Trace code, want hiermee kun je het verzendtraject van het pakket volgen en zien wanneer het pakket is afgeleverd.

De verzendkosten van het terugsturen zijn voor je eigen rekening.

Zodra wij het artikel in deugdelijke staat hebben ontvangen, zullen wij het retourbedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel, terugstorten op hetzelfde rekeningnummer c.q. Paypal account waarmee de betaling is gedaan.

Artikelen ruilen

Indien je een product wilt ruilen kun je de werkwijze volgen zoals hierboven is beschreven. Meld dus via info@noshoesstyling.com dat je het artikel wilt retourneren en stuur het te ruilen artikel volgens de instructies terug. Het wel gewenste artikel kun je vervolgens zelf bestellen in de webshop.

 


Modelformulier om gebruik te maken van het herroepingsrecht

Hierbij deel ik u mede dat ik onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen herroep:
(omschrijving goederen)

 

Besteld op datum:

 

Bestelnummer:

 

Naam consument:

 

Adres consument:

 

Datum:

 

Handtekening van consument: