Workshops/demo’s

 

Regelmatig organiseren wij workshops en demonstraties met Milk Paint en Fusion Mineral Paint . Kijk HIER voor actuele data en details.

Milk Paint en Fusion Mineral Paint zijn twee relatief nieuwe verfsoorten.  Daarom kan het prettig zijn om eerst alle ins en outs van de verf te leren kennen en tijdens een workshop technieken te oefenen. Op die manier leer je onder professionele begeleiding werken met de verf.  Je leert fantastische technieken, waarmee je zo veel meer uit de verf haalt! Bovendien voorkom je teleurstellingen: met de nodige kennis ga je zelfverzekerd aan de slag en is de kans dat je jouw meubelstuk in een pronkstuk omtovert vele malen groter!

Demonstraties:

Tijdens de demonstraties laat ik zien wat Milk Paint of Fusion Mineral Paint  is en hoe je er mee werkt. Aan de hand van verschillende voorbeelden en de objecten die ik ter plekke schilder krijg je een goed beeld van de mogelijkheden van de verf en bijbehorende producten. Er is bovendien gelegenheid tot het stellen van vragen. De GRATIS bijeenkomsten worden gegeven onder het genot van een kopje koffie of thee en iets lekkers. Er is plaats voor maximaal 15 personen dus reserveer tijdig.

Workshops:

Tijdens de workshop ga je zelf aan de slag met Milk Paint of Fusion Mineral Paint. Je leert alles over de verf, je weet na afloop hoe de verf zich op verschillende ondergronden gedraagt en hoe je zelf een meubelstuk  de jouw gewenste look geeft. Je leert diverse (brocante) schildertechnieken toe te passen en je leer hoe je een meubelstuk afwerkt met het ideale product. Koffie, thee en iets lekkers is inbegrepen.

Locatie:

Standaard worden de activiteiten gehouden in de Geertruidentuin, ruimte 51, Fesevurstraat 9 te Deventer.Heb je zelf een geschikte locatie en wil je daar een workshop organiseren? Dat kan! Voor groepen, partijen, personeelsfeesten en vrijgezellenfeesten kunnen wij op locatie een workshop geven. Informeer HIER naar de mogelijkheden.

 

mmsworkshoplogo

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren